نحوه‌ی درخواست اینترنت فیبرنوری‎

نحوه‌ی درخواست اینترنت فیبرنوری‎

به گزارش پایگاه خبری وبسایت رند، اگر قصد دارید جزو دریافت کنندگان اینترنت فیبر نوری باشید با خواندن این مطلب با نحوه درخواست و هزینه لازم برای دریافت آن آشنا می‌شوید.

اینترنتی که مبتنی بر فناوری فیبر نوری باشد جزو جدیدترین تکنولوژی‌های ارائه‌ شده برای اینترنت است که ظرفیت قابل توجه و سرعت بسیار بالایی دارد. با توجه به این ویژگی‌ها این امکان وجود دارد که بسیاری از کاربران به منظور داشتن اینترنتی با کیفیت بالا مایل باشند این فناوری روز دنیا را دریافت کنند. اگر شما هم جزو این دسته از افراد هستید در این مطلب با ما همراه باشید.

چگونه برای فیبر نوری درخواست بدهیم؟

با توجه به این موضوع که فیبر نوری هنوز در سراسر کشور فراگیر نشده و راه اندازی آن به صورت شهر به شهر و منطقه به منطقه انجام می‌شود، امکان دریافت آن در هر نقطه‌ای از کشورمان وجود ندارد. پس قبل از این که برای دریافت فیبر نوری برای محل کار یا محل زندگی خود درخواست دهید لازم است مطمئن شوید که آیا منطقه مورد نظر شما تحت پوشش فیبر نوری قرار دارد یا خیر.

در ادامه این مطلب به شما آموزش می‌دهیم که چگونه استعلام مناطق تحت پوشش فیبر نوری را بگیرید. اگر مطمئن شدید که منطقه مورد نظر شما تحت پوشش فیبر نوری قرار دارد به منظور ثبت درخواست آن سه راه پیش رو دارید. اولین راه مراجعه به صورت حضوری و ثبت درخواست جهت دریافت اینترنت مبتنی‌بر فیبر نوری است. به منظور انجام این کار لازم است در منطقه مورد نظرتان به نزدیک‌ترین دفتر امور مشترکین مراجعه کنید و درخواست خود را به صورت حضوری ثبت کنید.

دومین راه ثبت درخواست برای دریافت اینترنت فیبر نوری به صورت تلفنی است. به منظور انجام این کار لازم است با شماره 2020 (بیست بیست) تماس حاصل فرمایید. بعد از برقراری ارتباط با شماره گفته شده باید بر اساس دستور اپراتور پیش بروید.

برای درخواست سرویس اینترنت لازم است ابتدا عدد 1 را شماره‌گیری کنید و در ادامه همراه با شماره موبایل‌تان درخواست خود را اعلام کنید. بعد از این که درخواست خود را اعلام کردید درخواست شما توسط کارشناسان شرکت مخابرات بررسی می‌شود و با شما تماس می‌گیرند تا در صورت وجود امکانات فنی تحت پوشش فیبر نوری قرار بگیرید.

سومین راه ثبت درخواست برای دریافت فیبرنوری به روش آنلاین و از طریق وب‌ سایتی که شرکت‌های ارائه‌ دهنده خدمات اینترنت برای این کار در نظر گرفته‌اند. شرکت‌های مختلفی وجود دارند که سرویس اینترنت فیبر نوری یا ftth را به متقاضیان ارائه می‌دهند.

بنابراین اگر مایل به دریافت این سرویس هستید می‌توانید به وب‌سایت این شرکت‌ها مراجعه کنید. یک راه دیگر نیز به جز وب‌سایت هر یک از این شرکت‌های ارائه‌دهنده اینترنت وجود دارد که مراجعه به سایت طرح ملی فیبر نوری منازل و کسب‌وکارها است.

به منظور دسترسی به این سایت لازم است به نشانی www.iranfttx.ir مراجعه کنید. بعد از این که وارد سامانه شدید باید قسمت «وضعیت پوشش» را انتخاب کنید تا یک صفحه جدید به شما نمایش داده شود.

در این صفحه می‌توانید نقشه پوشش‌دهی فیبر نوری را مشاهده کنید. شما بعد از این که نشانی شهر و منطقه و آدرس مورد نظرتان را انتخاب کردید می‌توانید بررسی کنید که آیا محدوده مورد نظر شما تحت پوشش فیبر نوری قرار دارد یا خیر. همچنین می‌توانید از این موضوع اطلاع پیدا کنید که در منطقه مورد نظر شما کدام اپراتورها در این زمینه فعالیت می‌کنند.

اگر در منطقه مورد نظر شما یک اپراتور فیبر نوری ارائه نکرده باشد می‌توانید با کلیک روی لوگوی آن اپراتور درخواست خدمت را ثبت کنید. همچنین اگر اپراتور پوشش فیبر نوری در منطقه انتخابی شما ایجاد کرده باشد می‌توانید به منظور دریافت سرویس با کلیک روی آن اپراتور اقدام کنید.

به منظور این که بتوانید درخواستتان را ثبت کنید لازم است شماره تلفن همراه خود را به همراه کد امنیتی نمایش داده شده وارد کنید و گزینه «ارسال درخواست خدمت» را انتخاب کنید. پس از این که درخواستتان را ارسال کردید پیامکی به شماره موبایل شما ارسال می‌شود که نشان می‌دهد درخواست شما با موفقیت ثبت شده است.

بعد از این که درخواست شما با موفقیت ثبت شد کارشناسان اپراتور مورد نظر به درخواست شما رسیدگی خواهند کرد و با برقراری تماس مراحل بعدی جهت دریافت اینترنت فیبر نوری را انجام خواهند داد.

اگر 30 روز از زمانی که درخواست خود را در سامانه ثبت کردید بگذرد و به درخواست شما رسیدگی نشود می‌توانید با شماره 195 تماس بگیرید و شکایتی مبنی برعدم رسیدگی به درخواستتان را ثبت کنید.

همچنین لازم به ذکر است که در سامانه طرح ملی فیبر نوری منازل و کسب و کارها سرویس اینترنت فیبر نوری شرکت مخابرات ایران نمایش داده نمی‌شود و اگر قصد دارید از این شرکت سرویس بگیرید باید به سایت شرکت مخابرات ایران مراجعه کرده و با انتخاب گزینه «سرویس اینترنت FTTH» درخواست خود را ثبت کنید.

نصب فیبر نوری چقدر هزینه دارد؟

در رابطه با هزینه نصب فیبر نوری اطلاعات متفاوتی وجود دارد. به منظور این که هزینه و ارقام مطمئن‌تری از مبلغی که مشترکان برای نصب فیبر نوری باید بپردازند داشته باشیم به اطلاعاتی که مدیر کل ارتباطات و امور بین‌الملل شرکت مخابرات ایران، محمدرضا بیدخام، ارائه کرده استناد می‌کنیم. بر اساس گفته‌های او «برای هر مشترک حدود 500 تا 600 هزار تومان هزینه اولیه که شامل فیبرکشی می‌شود وجود دارد؛ همچنین تهیه مودم هم مطرح هست که با توجه به برند آن و منطقه‌ی مربوطه بین یک میلیون و 500 هزار تومان تا دو میلیون 200 هزار تومان متغیر است».

همچنین لازم‌ به‌ ذکر است که هزینه‌های ذکر شده صرفاً مربوط‌ به راه‌اندازی و نصب اولیه اینترنت فیبر نوری و تجهیزات آن است و مشترکان به منظور تهیه بسته‌های اینترنتی و حجم اینترنت مورد نیازشان لازم است مانند هر سرویس اینترنت دیگری بسته‌های ترافیکی بخرند.

چه مدارکی برای درخواست فیبر نوری لازم است؟

به منظور ثبت درخواست دریافت اینترنت فیبر نوری نیازی به ارائه مدرک خاصی ندارید. همان‌ طور که در قبل اشاره کردیم در روش آنلاین شما تنها به وارد کردن آدرس جهت اطلاع از وضعیت پوشش فیبر نوری در منطقه خود نیاز دارد و به‌ جز آن کافی است شماره موبایلتان را در سامانه وارد کنید تا درخواستتان به ثبت برسد. بعد از این که درخواست شما ثبت شد و از سوی شرکت ارائه‌ دهنده اینترنت بررسی شد کارشناسان با شما تماس خواهند می‌گیرند تا به شما اطلاع دهند که درخواستتان قابل تایید بوده یا رد شده است.

اگر درخواست شما تایید شده باشد و امکان ارائه سرویس فیبر نوری به شما وجود داشته باشد لازم است یک فرم را تکمیل کنید. این فرم شامل اطلاعات هویتی متقاضی به همراه اطلاعات لازم در رابطه با محلی که قصد دارید برای آن سرویس اینترنت فیبر نوری دریافت کنید است. بعد از این که فرم را تکمیل کردید هزینه‌های لازم محاسبه شده و باید آن را پرداخت کنید تا درخواست شما وارد مرحله اجرا، نصب و راه‌اندازی شود.

کابل‌کشی فیبر نوری چقدر هزینه دارد؟

به منظور استفاده از اینترنت مبتنی‌بر فیبر نوری لازم است زیرساخت و بستر لازم برای این سرویس ایجاد شود. چند مرحله مختلف برای این بسترسازی وجود دارد. اولین مرحله برای بسترسازی این است که در پارکینگ ساختمانی که می‌خواهید در آن از سرویس فیبر نوری استفاده کنی یک باکس ATA یا FAT نصب کنید. بعد از این که این باکس نصب شد و بسترسازی انجام شد لازم است کابل‌کشی انجام شود.

از پارکینگ تا داخل واحد یا واحدهایی که قصد استفاده از این سرویس را دارند باید کشیده شود. در بعضی از منابع موجود اعلام شده که هزینه 10 متر کابل کشی فیبر نوری حدود 400 هزار تومان است.

با توجه به این که چه میزان کابل برای کابل‌کشی لازم است هزینه کابل تفاوت دارد. بنابراین برای برآورد هزینه کابل‌کشی باید متراژ مورد نیاز را بدانید و برآورد هزینه کنید. رقم‌های دیگری را برای فیبرکشی توسط مدیر کل ارتباطات و امور بین‌الملل شرکت مخابرات ایران اعلام شده که نزدیک به همین ارقام اعلام شده و بدین گونه است: «هزینه اولیه که شامل فیبرکشی می‌شود حدود 500 تا 600 هزار تومان برای مشترک است».

استعلام فیبر نوری خط تلفن چگونه است؟

برای این که از این موضوع اطمینان پیدا کنید که خط تلفن شما خدمات اینترنت فیبر نوری دارد یا خیر و همچنین برای این که متوجه شوید امکان ارائه خدمات فیبر نوری به خط تلفن شما تعلق می‌گیرد یا خیر یک راه بسیار ساده وجود دارد که عبارت است از برقراری تماس با شماره 2020 (بیست بیست).

بعد از برقراری تماس لازم است گزینه مکالمه با کارشناسان را انتخاب کرده تا به یکی از کارشناس‌ها متصل شوید. در ادامه لازم است شماره ثابت محل مورد نظرتان را به کارشناس بدهید تا ظرف چند دقیقه وضعیت فیبر نوری خط تلفن مورد نظر شما را استعلام گرفته و نتیجه را به شما اعلام کند.

این امکان در سایت شرکت مخابرات ایران هم فراهم شده است که می‌توانید با ورود به بخش «اینترنت فیبر نوری» شماره خط تلفن و آدرس محل مورد نظر خود را وارد کنید و استعلام وضعیت فیبر نوری روی شماره تلفن مورد نظرتان را بگیرید.

برای ثبت نظر وارد شوید.
ورود و ثبت نام
قیمت روز سیم‌کارت اخبار راهنما قوانین سوالات متداول درباره ما
همراه اول
ایرانسل
سرشماره‌های پربازدید
رایتل
پیش‌شماره‌ها
سرشماره‌های پربازدید
شاتل موبایل
پیش‌شماره‌ها
سرشماره‌های پربازدید