دسترسی 20 میلیون خانوار به فیبر نوری تا پایان 1403

دسترسی 20 میلیون خانوار به فیبر نوری تا پایان 1403

به گزارش پایگاه خبری وب‌سایت رند، معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، دسترسی 80 درصد خانوارها به اینترنت بر مبنای فیبرنوری را در اولویت پروژه‌های خود قرار داده و بیان کرده تحقق این پروژه در گرو نقش فعال همه بازیگران و فعالان حوزه ICT به صورت موازی می‌باشد.

فیبر نوری

براساس مصوبه شورای عالی فضای مجازی تا سال 1404 باید 80 درصد خانوارها و 100 درصد کسب‌وکارها با متوسط سرعت 25 مگابیت‌برثانیه به پهن‌باند ثابت دسترسی داشته باشند و دسترسی 20 میلیون خانوار و 5 میلیون کسب‌وکار تا سال 1404 به اینترنت پهن‌باند ثابت باید بر بستر فیبر نوری شکل بگیرد. این در حالی است که طبق آمار سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی تا پایان سه ماهه دوم سال 1400، مشترکان خانگی و تجاری ارتباطات پهن‌باند ثابت، 10 میلیون و 661 هزار و 248 نفر را شامل‌ می‌شود.

صادق عباسی شاهکوه، رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در نشست هم‌اندیشی توسعه زیرساخت‌های ارتباطی پهن‌باند ثابت بر توسعه فیبر نوری تاکید کرده و گفت: پیش‌نویس "اصول حاکم بر تقسیم کار و حمایت از توسعه شبکه دسترسی مبتنی بر فیبر نوری" با مشارکت دارندگان پروانه، فعالان بازار و صاحبنظران حوزه ICT به عنوان یکی از پروژه‌های اولویت‌دار وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات تدوین شده است. در این پیش‌نویس سیاست‌های کلی وزارت ارتباطات، اصول کلی احراز صلاحیت و تعیین دارنده پروانه متعهد، مقررات حمایتی، سیاست‌های نرخ‌گذاری، شاخصهای اندازه‌گیری ترسیم شده است.

وی در ادامه افزود: تحقق 80 درصدی دسترسی پهن باند ثابت خانوارها تا پایان سال 1403 به‌عنوان یکی از پروژه‌های اولویت‌دار وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات پیش‌بینی شده است و در این نشست تمام فعالان بازار و دارندگان پروانه که از نظر قانونی می‌توانند و می‌خواهند در عملیاتی شدن این پروژه سهیم باشند، حضور دارند تا با مشارکت یکدیگر بتوانیم نقشه راه تحقق این هدف را به درستی و دقیق، تعریف و اجرا کنیم.

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در ادامه بیان کرد هدف ما استفاده از پتانسیل دارندگان پروانه فعلی است تا هم سرمایه‌گذاری موازی شکل نگیرد و هم با تقسیم کار بتوانیم به تحقق این هدف در بازه زمانی مشخص‌شده سرعت ببخشیم و در عین حال، رقابت در خدمات‌رسانی را نیز ایجاد کنیم.

وی تصریح کرد: مقررات‌گذاری در این حوزه نیز صرفاً با هدف اطمینان از اجرا و عمل به تعهدات انجام می‌شود به هیچ عنوان به دنبال محدود کردن فعالان این عرصه نیستیم و در صورتی که بازیگران این عرصه با تفاهم و تعامل بین خودشان برای توسعه ارتباطات ثابت تقسیم کار انجام دهند، ما نیاز به مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات نداریم و می‌توانیم با همان تقسیم کار دارندگان پروانه و صرفاً ارایه ضمانت اجرایی برای تحقق تعهداتشان، توسعه این بخش را پیش ببریم.

برای ثبت نظر وارد شوید.
ورود و ثبت نام
قیمت روز سیم‌کارت اخبار راهنما قوانین سوالات متداول درباره ما
همراه اول
ایرانسل
سرشماره‌های پربازدید
رایتل
پیش‌شماره‌ها
سرشماره‌های پربازدید
شاتل موبایل
پیش‌شماره‌ها
سرشماره‌های پربازدید