اینستاگرام ماRondsite
اینستاگرام ما
ویترین 0912ویترین
ویترین 0912
با تخفیفتخفیف
با تخفیف
دفتر پیشخوان 1122
دفتر پیشخوان 1122
9119 115 912 سیمرغ
9119 115 912 سیمرغ
22222 23 912 کسری همراه
22222 23 912 کسری همراه
9993 107 912 علیپور
9993 107 912 علیپور
84 66666 912 عباسی
84 66666 912 عباسی
9 888888 999 کلکسیونی
9 888888 999 کلکسیونی
9 100000 912
9 100000 912
چه چیزی باعث کاهش کیفیت اینترنت طی هفته جاری در کشور شده است

چه چیزی باعث کاهش کیفیت اینترنت طی هفته جاری در کشور شده است

به گزارش پایگاه خبری وب‌سایت رند و به نقل از سجاد بنایی نایب رئیس شرکت ارتباطات زیرساخت، در یک هفته گذشته مصرف دیتای کشور 40 درصد افزایش داشته که شامل دیتای داخلی و دیتای بین‌الملل می‌شود که این مصرف در روزهای اخیر هم به اوج رسیده است، ‌اما اپراتورها به‌دلیل افزایش استفاده تعداد کاربران برای ارائه سرویس هم در لایه‌ شبکه هم در لایه‌ی فرکانس آماده نبودند.

چه چیزی باعث کاهش کیفیت اینترنت طی هفته جاری در کشور شده است؟

به نظر می‌رسد شیوع ویروس کرونا علاوه بر مشکلاتی که در طی هفته‌های گذشته در کشور ایجاد کرد موجب افزایش استفاده از دیتا و کاهش کیفیت اینترنت در کشور شده است.

در واقع از آنجایی که به خاطر جلوگیری از شیوع بیشتر ویروس کرونا بسیاری از مراکز آموزشی ، اداری و مدارس تعطیبل شده اند، برخی از مردم، دانشجویان و حتی دانش آموزان از طریق اینترنت و از راه دور کارهای روزمره خود را انجام می دهند، این موضوع موجب افزایش 40 درصدی استفاده از دیتا در یک هفته گذشته و افت کیفیت اینترنت شده است.

بنایی در مورد مشکل پیش آمده چنین توضیح می‌دهد که در حال حاضر در لایه دسترسی بین شبکه ملی اطلاعات و شبکه بین‌الملل مشکل خاصی نداریم، مشکل ظرفیت در لایه دسترسی اپراتورهای موبایل و ارائه‌دهندگان خدمات FCP است که اینترنت و ترافیک داخل کشور بیشتری را به آنها تخصیص دادیم.

بنابی با اشاره به تمهید زیرساخت برای افزایش کیفیت اینترنت اظهار کرد: شرکت ارتباطات زیرساخت طی دو روز گذشته ظرفیت شبکه‌ی ارتباطی اپراتورها را حدود 300 گیگابیت برثانیه افزایش داد. همچنین با کمک سازمان تنظیم مقررات از اپراتورها خواستیم به این خاطر که مصرفشان افزایش یافته و کیفیتشان افت کرده، ظرفیت‌هایشان را نیز افزایش دهند.

همچنین در هفته‌های گذشته یکی از مواردی که منجر به افت کیفیت در خدمات اینترنتی شده بود، حملات سایبری به زیرساخت‌های کشور بود. 

برای ثبت نظر وارد شوید.
ورود و ثبت نام
قیمت گذاری سیم‌کارت تشخیص نوع رند اخبار راهنما قوانین سوالات متداول درباره ما
ایرانسل
رایتل
پیش‌شماره‌ها
سرشماره‌های پربازدید
سامانتل
پیش‌شماره‌ها
سرشماره‌های پربازدید
شاتل موبایل
پیش‌شماره‌ها
سرشماره‌های پربازدید
آرین تل
پیش‌شماره‌ها
سرشماره‌های پربازدید
آپتل
پیش‌شماره‌ها
سرشماره‌های پربازدید